Nieuwsbrief

← Vorige

Jobfit

Met Jobfit maakt je bedrijf werk van een kwaliteitsvol voedings- en bewegingsbeleid. De methodiek bevat een aantal tools die je bedrijf hierin ondersteunen zoals een stappenplan, een analyse-instrument en de brochure ‘Lekker in vorm’. Daarin lees je meer over gezonde voeding, dranken en manieren om voldoende te bewegen.

Slechte voedings- en bewegingspatronen, met overgewicht tot gevolg, hebben een negatieve impact op de productiviteit en de lengte van de actieve loopbaan. Een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid binnen je bedrijf voeren, kan hiervoor een oplossing bieden.

Voor wie?

Werknemers

Wie kan met Jobfit aan de slag?

Bedrijven, preventieadviseurs, HR-verantwoordelijken, interne en externe diensten voor preventie en bescherming op het werk…

Praktisch

Op www.jobfit.be vind je tips en informatie voor een gezond bedrijf. Ook je interne of externe dienst voor preventie en bescherming op het werk weet raad.

Logo Kempen zet je op weg

Wil je gezondheid op de agenda van je bedrijf zetten? Wij zetten je op goede weg. Neem ook contact met je interne of externe dienst voor preventie en bescherming op het werk.

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen