Nieuwsbrief

← Vorige

Over alcohol... theaterstuk 'Grenzen'

Stand-upcomedy en sociale media, weddenschappen en alcohol. Hoe ver kan een spelletje 'durven of doen' gaan? En hoe bereik je wat je wilt bereiken zonder te ver te gaan? Joppe zal het zelf moeten ondervinden, met een duwtje in de rug van het moslimmeisje Deriya. In deze multimediale theaterproductie gaan tieners de confrontatie aan met hun eigen grenzen, in een wereld vol diversiteit.

Voor wie?

Voor tieners vanaf 12 jaar

Wie kan het theaterstuk aanvragen?

Secundaire scholen, culturele centra, lokale besturen, jeugddiensten

Praktisch

  • Kostprijs voor scholen: Een voorstelling kost 985 euro. Een tweede voorstelling op dezelfde dag 800 euro.
  • Voor culturele centra is de prijs op aanvraag.
  • Nodig: Een verdonkerde zaal, een licht- en geluidsinstallatie. Die kan men zelf ook leveren, maar dan is er een meerkost van ongeveer 140 euro.
  • Gratis lesmateriaal en inspiratiebox: Bij de voorstelling is gratis lesmateriaal beschikbaar om een voor- en nabespreking te houden in de klas, specifiek over het thema alcohol. Voor wie dieper op het thema alcohol wil ingaan, is er een gratis inspiratiebox  (twv 50 euro) van het VAD beschikbaar met daarin het Draaiboek Drugbeleid op School, Rock Zero, Crush, bekendmakingsmaterialen van de Druglijn, de ouderfolder van ‘Als kleine kinderen groot worden’ en de nieuwe folder ‘Alcohol- en drugpreventie op school. Aan de slag!’
  • Voor info en reservering: info@theateraz.be of bel 03/226 42 00
  • Website: http://theateraz.be/Theater/grenzen.html

Logo Kempen zet je op weg

Ben je geïnteresseerd in een alcohol- en drugbeleid voor jouw organisatie? Logo Kempen luistert naar je vragen en verwijst je eventueel door naar lokale en regionale preventiewerkers. Wij geven advies bij het opstarten en uitvoeren van een alcohol- en drugbeleid en kunnen deel uitmaken van de beleidsgroep.

Contacteer ons via tel 014/44.08.34 of stuur een e-mail naar info@logokempen.be

 

 

 

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen