Nieuwsbrief

Infostand: Vlaanderenstoptmetroken - Tent

Wat?

De campagnetent van Vlaanderenstoptmetroken.be onder begeleiding van een tabakoloog is de ideale blikvanger op evenementen, beurzen, in scholen, tijdens opendeurdagen, markten of festivals waar je rookstop onder de aandacht wil brengen. De tent kan je inrichten met een toog, vlag en informatie over stoppen met roken. Logo Kempen helpt je graag verder met de concrete invulling van je actie. 

Wie kan aan de slag met het materiaal?

Gemeentebesturen, scholen, bedrijven en zorgcentra

Waarom is dit materiaal nuttig?

Roken is de belangrijkste vermijdbare oorzaak van ziekte en sterfte. In België sterven elk jaar ongeveer 18.600 mensen aan de gevolgen van tabaksgebruik. Dat zijn gemiddeld 50 mensen per dag.

Bestelinformatie

Je kan de tent huren (gratis mits waarborg) bij Logo Kempen. Reserveer tijdig je datum!

Afmeting van de tent: B 2.9m x H 3.1m of 3.65m

Download de handleiding.

Meer info

De website www.vlaanderenstoptmetroken.be is het uitgangspunt voor één of meerdere rookstopacties. Je kunt er extra materialen zoals een motivatietest en een nicotineafhankelijkheidstest downloaden (kijk bij actiezone). Bij Logo Kempen kan je terecht voor het ontlenen van bijkomend promotiemateriaal of voor het opzetten van een doordacht project, actie, rookstopcursus of vorming over stoppen met roken. Wij helpen je graag verder.

 

 

Gratis uitleen met waarborg: € 350.00

← Vorige

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen