Nieuwsbrief

← Vorige

Fit in je hoofd, goed in je vel (16+)

De campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ test en versterkt je mentale veerkracht. Op www.fitinjehoofd.be ga je makkelijk zelf aan de slag. De website start met een test en legt in 10 stappen de weg naar meer mentale veerkracht uit. Je vindt er opdrachten en tools, hulpverlening en informatie over psychische problemen. Want wie zich goed in zijn vel voelt, kan heel wat aan.

Met 'Fit in je hoofd, goed in je vel' onderstreep je het belang van een goede geestelijke gezondheid. Je doorbreekt het taboe en biedt een leidraad om de eigen veerkracht te versterken.

Voor wie?

Jongvolwassenen, volwassenen, ouderen

Wie kan de campagne promoten?

Lokale besturen, OCMW's, wijkgezondheidscentra, huisartsen, apothekers, scholen, CLB's, bedrijven...

Praktisch 

Een overzicht van alle ondersteunende materialen van de campagne zoals affiches, inspiratieboekjes, digitale banners, educatieve pakketten vind je op de website en in de webshop.

Snel starten? Begin met de 'Fit in je hoofd Carrousel'

  • Heb je zin om te starten met verschillende laagdrempelige acties rond één of meer tips uit de campagne? Probeer dan de 'Fit in je hoofd Carrousel' en zet je actie in de kijker.
    ​Starten? Neem contact op met Logo Kempen.

Download het ideeënboek 'Fit in je hoofd Academie'

  • Het ideeënboek 'Fit in je hoofd Academie' geeft een overzicht van alle vormingen, lezen en workshops over de 10 stappen van de campagne 'Fit in je hoofd, goed in je vel'. 
    Je kan het boek gratis downloaden in de webshop.

Logo Kempen zet je op weg 

Logo Kempen maakt de campagne ‘Fit in je hoofd, goed in je vel’ bekend via allerhande promotiematerialen. Je kan bij ons terecht voor inspiratie en ondersteuning voor lokale activiteiten over het thema en de 10 tips die centraal staan in de campagne.

Neem contact op met Logo Kempen via tel 014/44.08.34 of via email info@logokempen.be

Materialen

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen