Nieuwsbrief

← Vorige

Stand met gevoelsbuttons

Wil je het spreken over gevoelens onder de aandacht brengen van het groot publiek, kies dan voor een heuse publiekstrekker: een stand met 20 verschillende gevoelsbuttons. Die zet je neer op een drukbezochte, openbare plaats. Het reusachtig kleurenpallet van de banners en de buttons werkt als een magneet en nodigt mensen uit om te kijken, een button te nemen en te dragen. Zichtbaar voor iedereen creëert de actie een open dialoog, motiveert het letterlijk om een gesprek aan te gaan. Ook mensen die geen button kiezen zullen ongetwijfeld geïnspireerd worden door het idee. Wedden dat ook de pers jouw actie mee in de kijker zet?

Voor wie?

Voor het grote publiek

Wie kan aan de slag?

Lokale besturen kunnen de stand plaatsen op de markt, openbare plaatsen, zwembad, gemeentehuis, festivals, opendeurdagen, bib… Ook in scholen en bij zorgpartners is dit een heel toffe actie!

Praktisch

Buttons aankopen. Heb je de actie al een keer gedaan en wil je herhalen, dan kan je extra buttons aankopen:

De buttons bestaan in 20 verschillende versies ofwel 20 verschillende emoties. Je kan ze aankopen bij Logo Kempen.

  • Eén set van buttons bestaat uit 20 buttons met één gevoel per button (zie afbeelding). De prijs per set bedraagt € 2.8 inclusief BTW.
  • Je kan de buttons per stuk aankopen.  De prijs bedraagt € 0.14 /button inclusief BTW.

Kant-en-klaar pakket om uit te lenen:

  • Je kan 2 banners en 20 gevulde bokalen met buttons (één type button per bokaal) ontlenen. De ontleenprijs bedraagt € 250. Breng je de materialen terug, dan worden enkel de gebruikte buttons aangerekend (€ 0.14 /button). Dit bedrag wordt van de waarborg afgetrokken.

Materialen over geestelijke gezondheid om te verspreiden bij je stand (gratis te bestellen via de webshop van Logo Kempen):

  • Folders, affiches van de Fit in je hoofd-campagne (16+)
  • Folders, affiches, stickers van de NokNok-campagne (12-16j)
  • 3 soorten bladwijzers van het Hulpkompas (hulp voor iedereen, hulp voor jongeren, hulp bij verslaving)
  • 7 nadenkers rond geestelijke gezondheid 

Wil je zien hoe de buttons in vorige acties werden gebruikt? Download het inspiratiedocument.

Logo Kempen zet je op weg

Vragen of meer info nodig? Neem contact op met Logo Kempen, Lynn Weyns, via tel 014/44.08.34 of stuur een e-mail naar lynn@logokempen.be

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen